Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
shower

Taradouche systeem: een afgestemde vloer- en wandoplossing voor natte ruimten

Het Taradouche systeem is een complete vloer-, wand- en afwerkingsoplossing, met technische goedkeuring, voor een slipvrije badkamer die veiligheid, hygiëne en onderhoudsgemak combineert. 

De perfecte mix & match!

De Taradouche collectie is ontworpen voor harmonieuze, kleurrijke vloer- en wandcombinaties. Om elk project uniek te maken, is het belangrijk dat je je creativiteit kwijt kunt door de warme of neutrale kleuren van de vloeren te mengen met de nieuwe decors uit het wandassortiment.

Deze nieuwe collectie is ontwikkeld in samenwerking met interieurontwerpers die gespecialiseerd zijn in ziekenhuizen en medisch-sociale zorgprojecten, om een perfecte harmonie en mix & match tussen vloeren en wanden te garanderen. U kunt uw harmonie kiezen uit de suggesties van Gerflor, zonder smaakfout gegarandeerd!

Ontdek het assortiment

Een duurzame, waterdichte, hygiënische en veilige oplossing

Dankzij met name warmtelassen is het Taradouche Systeem perfect waterdicht (in overeenstemming met de installatieprincipes van Gerflor) en garandeert het hygiëne en onderhoudsgemak.

De vloerbedekkingen voldoen aan de normen voor blote voeten en gladheid. Deze duurzame oplossing is gecertificeerd door het CSTB.

 

Een milieuvriendelijke oplossing

Ons Taradouche systeem is ook eco-ontworpen en duurzaam. Al onze producten bevatten tot 30% gerecycled materiaal en zijn 100% recyclebaar in het kader van het Seconde Vie-programma.

Dit op maat gemaakte programma verzamelt installatieafval en afgedankte producten (gelijmd en ongelijmd), die vervolgens naar onze verschillende recyclingcentra worden gestuurd voordat ze opnieuw in nieuwe producten worden verwerkt.

De Taradouche-oplossing is een vanzelfsprekende keuze voor projecten waarbij milieuoverwegingen van het grootste belang zijn, dankzij de beperkte CO2-impact.

Lees meer over het Second Life programma
f2f

Eenvoudig te installeren

Het Taradouche systeem bevat ook afwerkingselementen om de installatie te vergemakkelijken (profielen). Het assortiment doucheputten en drempels biedt u een alles-in-één oplossing, waarbij de technische ondersteuning van Gerflor altijd voor u klaar staat als u die nodig heeft.

Dankzij de professionele training in ons trainingscentrum heeft de installatie van het Taradouche systeem geen geheimen meer voor u. Er worden regelmatig Taradouche systeemtrainingen gegeven: raadpleeg ons aanbod voor meer informatie!

calypso

Ontdek onze antislipvloerbedekkingen

Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.