Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
taraflex-banner

Taraflex® Sportvloeren: Where Champions Play

Ontdek de verbeterde Taraflex® sportvloer, de koploper in eco-design met 81% biobased, minerale en gerecyclede materialen. Deze vloer blijft een prestatiekampioen door zowel atleten te beschermen als zijn ecologische voetafdruk te verkleinen.

De nieuwe Taraflex® van Gerflor

Een eco-ontworpen vloeroplossing die de ecologische voetafdruk verkleint en toch dezelfde uitzonderlijke prestaties biedt.

Kies voor Taraflex® en draag bij aan een groenere toekomst. Word een veranderingmaker. Bekijk de video!

Taraflex®: Kampioenen in Duurzaamheid

Taraflex® bevat 24% verantwoord gewonnen plantaardige reststoffen, 23% minerale materialen en 34% gerecyclede materialen.

Gerflor hergebruikt sojarestafval uit de diervoederindustrie.

Het resultaat: minder behoefte aan fossiele grondstoffen en een lagere CO2-uitstoot. Bovendien is Taraflex® geformuleerd zonder ftalaten voor een veiligere en milieuvriendelijke prestatie.

Lees meer
taraflex-sustainability

Taraflex®: Kampioenen in Prestaties

Hoewel Taraflex® de nieuwe kampioen is in eco-design, blijft het toonaangevend op het gebied van technische prestaties.

De unieke samenstelling levert nog steeds resultaten van hoog niveau met uitzonderlijke weerstand en duurzaamheid.

Gesteund door grote internationale sportfederaties biedt Taraflex® sportvloeren essentiële eigenschappen voor atleten die zowel bescherming als topprestaties zoeken.

Lees meer
taraflex-champion

Taraflex®: Een Verfijnd Design

Met maar liefst 29 kleuropties biedt Taraflex® de mogelijkheid om sportvloeren te creëren die perfect aansluiten bij jouw stijl en voorkeuren.

Naast de klassieke hout- en natuurlooks en opvallende wedstrijdontwerpen, is de collectie uitgebreid met trendy, zachte en rustgevende kleuren.

Lees meer
taraflex-softer

Discover the products Taraflex®

Gerflor at your side
Services

Do you have a question? Do you need some advice for your projects? Contact the Gerflor teams for a support close to your business.

Contact us
Gerflor by your side

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.